Precedensy GUS do PKWiU 10.82.22.0
- Czekolada i przetwory spożywcze zawierające kakao, pakowane do sprzedaży detalicznej, z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego

 

Szukaj interpretacji do PKWiU 10.82.22.0

Podaj kod

albo hasło

  Reset

Do wyszukiwarki należy wpisać dowolny symbol klasyfikacji statystycznej. Jeżeli symbol nie jest jednak najbardziej szczegółowy, należy dodatkowo podać rodzaj klasyfikacji, bowiem w takim przypadku kody różnych klasyfikacji bywają identyczne (np. PKWiU 12 = PKD 12 = KŚT 12).
Podając hasło wyszukujesz zawsze we wszystkich precedensach do wszystkich klasyfikacji.
Hasło nie dłuższe niż 5 słów lub fragmentów słów. Np. hasło "pojazd sam" da wyniki: "pojazd - odladzarka do samolotów - zbudowany na podwoziu samochodu ciężarowego i wyposażony w podnośnik oraz urządzenie do odladzania samolotów","


4/614 - precedensów GUS
do PKWiU 10.82.22.0 - Czekolada i przetwory spożywcze zawierające kakao, pakowane do sprzedaży detalicznej, z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego
Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 29 października 2008 r. w sprawie Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług (PKWiU) (Dz.U.nr 207 poz. 1293 z późn. zm.)

1

PKWiU 10.82.22.0 -
     ∟słomka smakowa do picia mleka o smaku czekolady
precedens GUS z 22 kwietnia 2008 r.

PKWiU 10.82.22.0 -
     ∟produkt przeznaczony do sporządzenia jednej szklanki napoju mlecznego o smaku czekoladowym - drobne granulki smakowe umieszczone w rurce z tworzywa sztucznego dł. ca 18cm. skład granulek: cukier, skrobia tapiokowa, aromat czekoladowy identyczny z naturalnym, kakao, guma arabska
precedens GUS z 22 listopada 2007 r.

PKWiU 10.82.22.0 -
     ∟wyrób spożywczy do smarowania; skład: masło krowie 75%, cukier 11%, kakao 4,2%, woda, sorbinian potasu wyrób spożywczy do smarowania; skład: masło krowie 75%, cukier 10,5%, kakao 7,5%, woda, sorbinian potasu
precedens GUS z 2 października 2007 r.

PKWiU 10.82.22.0 -
     ∟wyrób - ciepłe lody; skład: mąka, cukier, białko, olej, syrop skrobiowy, esencje aromatyczne, kwasek cytrynowy, soda i sól, polewa czekoladopodobna; o zawartości wody powyżej 10% masy produktu finalnego
precedens GUS z 23 lipca 2005 r.

1

Dołącz do zarejestrowanych użytkowników i korzystaj wygodnie z epodatnik.pl.   Rejestracja jest prosta, szybka i bezpłatna.

Reklama

Przejrzyj zasięgi serwisu epodatnik.pl od dnia jego uruchomienia. Zobacz profil przeciętnego użytkownika serwisu. Sprawdź szczegółowe dane naszej bazy mailingowej. Poznaj dostępne formy reklamy: display, mailing, artykuły sponsorowane, patronaty, reklama w aktywnych formularzach excel.

czytaj

O nas

epodatnik.pl to źródło aktualnej i rzetelnej informacji podatkowej. epodatnik.pl to jednak przede wszystkim źródło niezależne. Niezależne w poglądach od aparatu skarbowego, od wymiaru sprawiedliwości, od inwestorów kapitałowych, od prasowego mainstreamu.

czytaj

Regulamin

Publikacje mają charakter informacyjny. Wydawca dołoży starań, aby informacje prezentowane w serwisie były rzetelne i aktualne. Treści prezentowane w serwisie stanowią wyraz przekonań autorów publikacji, a nie źródło prawa czy urzędowo obowiązujących jego interpretacji.

czytaj